Taller hipopressius online
Dijous 30 d’abril. a les 17h

Més informació : info@espaiobert.cat o 661756115
Regina Carbó Alemany

Els Hipopressius

Els hipopressius per definició són exercici físic postural i respiratori, i amb la seva pràctica s’aconsegueixen múltiples beneficis tant a nivell físic com emocional, així que també es considera que són una disciplina d’exercici físic terapèutic integratiu.

Iniciar-se en el món dels hipopressius és descobrir una altra dimensió del propi cos i de l’exercici físic en sí, doncs s’exerciten cadenes i grups musculars que l’exercici físic tradicional no contempla que poden ser entrenats, i en canvi, si no es troben en un estat òptim la salut es pot veure afectada. El principal focus d’atenció dels hipopressius es troba en el cuore, entès com a tal el diafragma, el sòl pèlvic, el glutis i la zona abdominal, tot i que per activar tota aquesta musculatura se’n necessita d’altra, doncs no es troba aïllada de la resta de l’organisme, i és per això que en realitat, es treballa tot el cos de forma global.

Els beneficis de la pràctica dels hipopressius són molts, i són indicats tant per homes com per dones, grans i joves, esportistes, per futures mames o aquelles que ja ho són, per aquells que volen mantenir la seva salut o bé perquè necessiten millorar-ne algun aspecte. Recordem que la prevenció és la millor medicina, i els hipopressius, a nivell físic, són una bona eina per mantenir en bona condició el nostre cos.

En general, els hipopressius ens ajuden a alleugerir els dolors d’esquena, recuperar la distenció abdominal (tornar a lloc les panxes), millorar problemes del sòl pèlvic (tant femení com masculí) com la incontinència urinària i prolapses de diferents tipus, prevenir l’aparició d’hèrnies o bé recuperar-les, recuperació post-part, millorar la respiració, millorar el rendiment esportiu, mantenir la salut del diafragma, un dels músculs més importants per la salut emocional. I segur, a prendre consciència del nostre cos tot reforçant-lo i mimant-lo.

Per obtenir el màxim de beneficis, els hipopressius necessiten d’una pràctica constant setmanal i contínua, com qualsevol altre tipus d’exercici físic. És per aquest motiu que les classes s’ofereixen al llarg de tota la temporada. No dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres per a més informació i resoldre qualsevol dubte que puguis tenir.

Si continues utilitzant aquesta web acceptes l'ús de cookies. més informació

Los ajustes de cookies de esta web están configurados para "permitir cookies" y así ofrecerte la mejor experiencia de navegación posible. Si sigues utilizando esta web sin cambiar tus ajustes de cookies o haces clic en "Aceptar" estarás dando tu consentimiento a esto.

Tancar