Respiració Alquímica per Homes i Dones

La respiració Alquímica és un procés de sensibilització, consciència, neteja i purificació energètica. Una vegada pres el contacte amb aquesta energia entrem en una segona faceta de distribució i sanació alquímica. Aquest procés ens permet mantenir el flux energètic del nostre cos fluid i lliure i així no sols prevenir i tractar malalties si no també viure una vida més plena i fèrtil, en dir fèrtil ens referim al sentit més ampli de la paraula.
En la pràctica de la respiració ens orientem a portar al practicant a alinear la ment, les emocions i el cos i a través del contacte amb un d’ells poder desbloquejar els altres, reprenent la unitat i portant a la persona a la integració de les seves diferents parts.

Molts dels bloquejos amb els quals ens trobem en el cos vénen donats per creences, per introjectes, per la nostra raça, credo i lloc on vivim. Cada cultura té una concepció diferent de l’energia sexual i del que significa ser home o dona, això marca àmpliament les nostres actituts cap a aquesta energia.Per això part del procés va orientat a la neteja emocional i mental, a la separació del jo i l’entorn, a través de tècniques de la psicologia gestáltica i de pautes lingüístiques.
Ets molt benvingut a endinsar-te en aquest viatge cap a dins teu.

Divendres 17 Juliol de 19 a 21h .

PREU 18€

LAURA GARCÍA

Si continues utilitzant aquesta web acceptes l'ús de cookies. més informació

Los ajustes de cookies de esta web están configurados para "permitir cookies" y así ofrecerte la mejor experiencia de navegación posible. Si sigues utilizando esta web sin cambiar tus ajustes de cookies o haces clic en "Aceptar" estarás dando tu consentimiento a esto.

Tancar