Diumenge 5 de juliol d’11 a 13:30h.
Tancament i cloenda del grup tancat 2019/2020

Sistema Centres d’energia.
La Covid-19 no ens va permetre tancar el grup al maig, durant les 7 sessions que portem ha sigut un grup compromès i entregat i mereixem un tancament com cal, el 5 de juliol ho farem amb més ganes que mai.
Ens mourem des del centre frontal, l’observador sense judici, amb moviment conscient, la meditació i les asanes, per finalitzar amb el centre coronari, amb moviments ascendents des del centre baix, passant pel centre cardíac i elevarem la nostra energia per sentir la unitat a través de la meditació.

Tornem l’any vinent amb molta energia i un nou grup tancat de octubre a maig, t’hi animes?

Neus Simón i Rosa Graells.

Si continues utilitzant aquesta web acceptes l'ús de cookies. més informació

Los ajustes de cookies de esta web están configurados para "permitir cookies" y así ofrecerte la mejor experiencia de navegación posible. Si sigues utilizando esta web sin cambiar tus ajustes de cookies o haces clic en "Aceptar" estarás dando tu consentimiento a esto.

Tancar