LÍNIA DE TREBALL LOW PRESSURE FITNESS

Els hipopressius són exercici físic postural i respiratori amb múltiples beneficis pel nostre organisme i per la nostra salut emocional. A través d’unes determinades pautes posturals i respiratòries rítmiques, aconseguim allargar, estirar, donar espai i reforçar el cos d’una manera global i respectuosa, a la vegada que equilibrem el nostre estat anímic.

Els hipopressius a l’Espai Obert són impartits sota la filosofia Low Pressure Fitness (LPF) per una instructora certificada en aquesta modalitat. Aquesta línia de treball basa els hipopressius en tendències antigues de tenir cura del cos com és el ioga, combinades amb ciències més actuals com és el treball amb les fascies musculars i la neurodinàmia.

AVANTATGES DE LA PRÀCTICA DELS HIPOPRESSIUS

El caràcter integratiu dels hipopressius ens aporta un ampli ventall de beneficis per la nostra salut en general, fent-los imprescindibles en programes de recuperació post part o per la millora del rendiment esportiu.

Més concretament, ens ajuden a:

 • Millorar i alleugerir els dolors i malestars de la musculatura de l’esquena en la seva totalitat, ja sigui cervicals i lumbars.
 • Prevenir i millorar la ciàtica.
 • Prevenir i millorar disfuncionalitats del sòl pèlvic, com la incontinència urinària i prolapses vaginals.
 • Reforçar la faixa abdominal, tot reduint el perímetre de cintura.
 • Prevenir i millorar hèrnies abdominals, inguinals, de la columna, etc.
 • Recuperació post part.
 • Millorar els paràmetres respiratoris, ideal per asmàtics i esportistes.
 • Millorar l’elasticitat del diafragma.
 • Millorar el trànsit intestinal, diluïnt els episodis d’estrenyiment.
 • Dormir millor.
 • Equilibrar el sistema nerviós.
 • Gestionar els episodis d’ansietat.
 • Disminuir els dolors de la regla.
 • Potenciar el plaer en la nostra sexualitat.
 • Incrementar la consciència corporal.

PROGRAMA D’ENTRENAMENT

Els hipopressius, per la seva riquesa de moviments i sensibilitat de la seva execució, es requereix d’un aprenentatge precís, i compromís i regularitat de la seva pràctica per treure’n el màxim profit.

Per aquesta raó, s’ofereixen les següents opcions d’introducció i seguiment dels programes d’entrenament:

 • Tallers mensuals d’introducció als hipopressius.

Aquests tallers s’ofereixen un cop al mes, dirigits a les persones que els vulguin conèixer i també per assolir les bases mínimes de coneixement pràctic per poder-se introduir a les classes grupals.

 • Entrenaments personals

Ideals per aquelles persones que vulguin optimitzar el màxim la seva pràctica d’hipopressius o bé si per les teves condicions personals requereixes d’una atenció personalitzada al 100%. Amb aquesta modalitat, treballem durant 1h, one to one, adaptant el ritme i els exercicis a les teves necessitats.

També és recomanable 1 sessió d’entrenament personal abans d’introduir-te a qualsevol grup si no en tens coneixement previ.

 • Classes en grup setmanals.

Les classes en grup s’ofereixen per realitzar 1 pràctica setmanal d’hipopressius de forma regular, idealment al llarg de tot el curs de setembre fins al juny (i estiu si el grup vol seguir). Els grups estan formats per un nombre reduït de persones, per poder garantitzar la qualitat de les sessions.

Es demana compromís d’assistència, doncs només així es pot seguir el treball progressiu de l’entrenament i es poden gaudir dels resultats que ens aporten els hipopressius.

HIPOPRESSIUS PER A TOTHOM

La seva pràctica és recomanada tant per dones com per homes de gairebé totes les edats. Des de l’Espai Obert t’oferirem l’assessorament perquè trobis la millor opció per tu.

QUÈ ES NECESSITA PER LA PRÀCTICA D’HIPOPRESSIUS

Evitar menjar de forma copiosa i fer pipi abans de la classe. Roba còmoda, una tovallola per cobrir l’estoreta en la seva totalitat i una ampolla d’aigua per hidratar-te. I ganes de passar una bona estona fent salut!

Regina Carbó Alemany

Tècnica esportiva i coach emocional

Si continues utilitzant aquesta web acceptes l'ús de cookies. més informació

Los ajustes de cookies de esta web están configurados para "permitir cookies" y así ofrecerte la mejor experiencia de navegación posible. Si sigues utilizando esta web sin cambiar tus ajustes de cookies o haces clic en "Aceptar" estarás dando tu consentimiento a esto.

Tancar