Curs d’iniciació a l’Higienisme – Àrea física

L’higienisme és una filosofia de vida que ens donarà les claus per potenciar la nostra salut estan sempre en sintonia amb les lleis de la natura.

L´higienisme és sinònim de salut, benestar i energia vital.

Si sabem gestionar correctament les diferents àrees sobre les que treballa aquesta disciplina (física, emocional-relacional, mental i transpersonal) gaudirem sempre de la suficient energia vital per poder fer front a tot allò que se’ns posi al davant.

En aquest curs treballarem principalment l’àrea física, donant pautes molt senzilles i fent petits canvis en el nostre dia a dia.

Temari

  • Alimentació conscient
  • Tòxics i addiccions
  • Descans i bioritmes
  • Exercici físic (per dèficit o per excés)
  • La importància del contacte amb la natura
  • L’ espai físic – espai vital
  • Tipus de contaminació
  • La gestió del temps

L’objectiu fonamental d’aquest curs és saber que la salut i la felicitat plena són innates en l’ésser humà. I per tant, quan ens sentim cansats, desmotivats, malhumorats, superats per certes situacions …hem de revisar el nostre estil de vida perquè, possiblement, ens està avisant de que hi ha quelcom que no acaba de funcionar. I si obviem aquestes senyals que el propi cos ens envia acabarem emmalaltint. Per tant, buscarem aquest equilibri (l’ homeòstasi) tan necessari per estar sans.

  • Es facilitarà material sobre Higienisme (dossier)
  • Constarà de 6 sessions en les següents dates:

Dies: 5 novembre, 14 gener, 18 febrer, 1 abril, 6 maig, 3 juny.

Divendres de 19 a 20.30h

Preu del curs: 150€

Si continues utilitzant aquesta web acceptes l'ús de cookies. més informació

Los ajustes de cookies de esta web están configurados para "permitir cookies" y así ofrecerte la mejor experiencia de navegación posible. Si sigues utilizando esta web sin cambiar tus ajustes de cookies o haces clic en "Aceptar" estarás dando tu consentimiento a esto.

Tancar