Teràpies manuals

Shiatsu

És una forma de sanació natural, l’origen es remunta als més antics mètodes de sanació coneguts per la humanitat. Shiatsu és una teràpia manual originària del Japó, l’objectiu és el manteniment i la millora de la salut.

El terapeuta Shiatsu aplica diferents graus de pressió sobre punts acupunturals, punts ashi i zones específiques del cos del pacient per equilibrar l’energia en els òrgans, les glàndules, els músculs, els nervis, la sang i en tot l’organisme.

A més de les pressions, el terapeuta realitza manipulacions, com estiraments, rotacions, moviments per hamacar el cos, que permeten assolir l’harmonia en el sistema energètic. A través del tacte, el terapeuta activa els mecanismes innats d’autosanació del pacient, i produeix una sensació de profund benestar i total relaxació.

Durada: 90min
Preu: 65€

Netsu + Shiatsu

La teràpia Netsu es basa en donar un estímul suau de calor sobre el cos, utilitzant el “Netsuki” (aparell japonès).
En el Netsuki s’introdueix un encens compost per una barreja de plantes medicinals, per sí soles tenen efectes tranquil·litzadors, són diürètiques i afavoreixen la formació de sang. Combinades amb fricció suau actuen sobre el sistema nerviós, circulatori i endocrí, per proporcionar un alleugeriment del dolor, l’estrès mental, la falta de vitalitat i possibles deficiències del sistema immunològic. És excel·lent per tractar dolors a la columna vertebral, actua sobre articulacions, ajuda en casos de depressió o ansietat i en general harmonitza cos i ment.

Durada: 90 min
Preu: 65€

Kobido

Massatge facial japonès.

És un massatge ancestral que va ser utilitzat pels samurais per relaxar-se i recuperar energia i que més tard va ser adoptat per la noblesa i les emperadrius com a rutina de bellesa.

És un massatge que treballa la musculatura de la cara i el coll.

Millorar la condició de la teva pell: allisa, reafirma i elimina les seves imperfeccions.
Minimitza l’envelliment.
Els moviments que realitza el professional ajuden a augmentar la circulació sanguínia, a eliminar impureses i toxines.
Al ser també un massatge relaxant, t’ajuda a combatre l’estrès i l’ansietat acumulada.
Molt recomanable en casos de migranya i bruxisme.
Activa el sistema limfàtic.

Durada: 60 min
Preu: 50€

Bambuteràpia (massatge amb canyes de bambú)

És una teràpia alternativa de relaxació i millorament físic que estimula profundament la pell, els músculs, el teixit adipós i el sistema nerviós pel contacte suau i plaent amb diferents canyes de bambú aplicades a cada zona corporal; peus, cames, abdomen, coll, mans, braços, cara, cap, esquena…

Els seus beneficis són molt semblants a un massatge manual i ajuda molt amb el sistema limfàtic i relaxa la musculatura profundament.

Durada: 60 min
Preu: 50€

Quiromassatge amb tècniques Osteopàtiques

És un massatge que abarca diferents tècniques, tant manuals, com estiraments, mobilitzacions, palpaments a través de les fàscies, pressions, etc. enfocades al sistema múscul-esquelètic. Mitjançant la palpació perceptiva, transmès per la pressió mecànica de les mans als diferents òrgans i teixits del cos humà, que alhora té efectes reguladors sobre el dolor, afecta a la sensació general d’energia, al estat d’ànim, el cansament i en general sobre la psique.

En aquest tractament tenim eines com l’ajuda del cupping (massatges amb ventoses). El principi bàsic és l’aplicació d’una ventosa sobre la pell, a la qual provocarem un efecte de buit,
per tal de millorar la vascularització local de la zona, permetent així un flux d’oxigen i nutrients més gran i una retirada més gran de catabòlits i substàncies de rebuig al múscul.

Una altra eina d’ajuda que podem afegir és el kinesotape. Són unes tires de colors, que es col·loquen sobre la zona afectada atorgant estabilitat i suport als músculs i articulacions sense restringir el rang de moviment, alleujant el dolor i facilitant el drenatge limfàtic, gràcies a l’aixecament microscòpic de la pell.

Durada 60 min o 90 min

Preu: 50€ o 65€

Massatge Californià

El massatge californià neix com a teràpia corporal integradora amb base en la psicologia Gestalt. Mitjançant moviments llargs i fluids busca treballar el cos i les emocions. Utilitza tècniques molt concretes de treball corporal per alliberar tensions i estrès amb un tacte molt precís, suau i profund. Des de la seguretat, comoditat i confiança, el cos allibera tensió i la càrrega que el manté en alerta. A llarg termini, trenca amb hàbits de tensió, reeducant el cos per connectar amb el plaer.
El contacte, la presència del terapeuta i els moviments llargs envolupants i integradors són els seus tres pilars, que permeten a qui el rep registrar la seva realitat corporal i recuperar la sensació d’unitat, integrant cos físic, mental i emocional.

Durada: 90 min
Preu: 65€

Massatge Limfàtic

És un tipus de massatge, suau i lleuger, que s’aplica sobre el sistema circulatori i l’objectiu del qual és mobilitzar els líquids de l’organisme (anomenat Limfa).

Sol utilitzar-se com atractament per a problemes de retenció de líquids, estètica i edemes, però també ha cobrat molta importància en problemes del sistema immunològic. Serveix per factors com cicatrius, cel·lulitis, cames inflamades, postoperatori, dolors d’esquena, etc.

Durada: 60 min
Preu: 45€

Massatge relaxant i energètic

Parteix de la premissa que el cos, la ment i les emocions estan interconnectats. El seu objectiu és sempre restaurar l’equilibri entre tots els factors amb el propòsit de millorar el benestar de la persona.

Es basa en la realització de maniobres superficials en les que la intensitat de la pressió és suau i el ritme lent i reiteratiu, de manera que en rebre un contacte repetit i constant, es perd la sensació de dolor, els músculs es relaxen, el cos i la ment s’equilibren.
Els moviments que realitza el professional ajuden a augmentar la circulació sanguínia, a eliminar impureses i toxines.
En ser també un massatge relaxant, ajuda a deixar la ment en blanc i, per tant, a combatre l’estrès i l’ansietat acumulada.
Activa el sistema limfàtic.

Durada: 90min
Preu: 65€

Massatge Alma (Alchemic Massage)

El massatge Alma(Alchemic Massage) es basa en la unió entre el massatge i la sanació energètica i vibracional.

Es un mètode que va en contínua evolució i transformació com la pròpia Vida. 

Creat per Laura García Roldán.

La missió d’Alma és la de portar-te a un estat harmònic de l’Ésser.
Despertant el cos, vivint-lo, sentint-lo…desbloquejant memòries que puguin seguir allotjades en ell i des d’aquí poder harmonitzar tots els cossos (físic, emocional, energètic i espiritual).

És el nostre Temple i consegüentment ha de ser honrat per ser el nostre “vehicle” en aquest gran viatge anomenat Vida.
Sempre des de la presència, el respecte i l’Amor.

A través de diferents manipulacions,moviments i sanació energètica, anem alliberant memòries i bloquejos emocionals, físics i/o energètics que s’acumulen en cos , ment i esperit.
En cada sessió ens anem desprenent de capes i càrregues innecessàries, alliberant, deixant anar…sentint-nos cada vegada més lleugers.

Entre els beneficis a nivell físic es troben l’oxigenació muscular, alliberament de toxines, alleuja la tensió muscular i contractures…mes el goig de ser tocats des del cor.
Així com restableix el lliure flux energètic per tot el cos, l’harmonització de chakras, eleva la freqüència vibratòria i molts més beneficis que es van manifestant segons anem aprofundint.

Durada: 90min
Preu: 65€

Reiki

Mètode de transferència d’energia per facilitar el benestar físic, emocional i espiritual de les persones.

El reiki és considerat una terapia de contacte ja que consisteix a col·locar les mans sobre o molt a prop del cos d’una persona. Mitjançant l’aplicació de les mans sobre o prop del cos, el practicant de reiki transmet o entrega energia a l’altre.

La terapia Reiki es va originar a partir dels monjos budistes al Japó. “Rei” significa “esperit univeral” i “ki” significa “energia vital”. Per tant, Reiki és “energia vital universal”.

Durada: 60 min
Preu: 45€

Massatge Conscient

El Massatge Conscient neix de la confluència entre diferents tècniques corporals i diferents tipus de meditació. Les principals són el massatge californià, la biodinàmica craneosacral, la respiració conscient i la bioenergètica.

Aquest tipus de massatge és una meditació, una experiència íntima de comunió. Entén que el cos, les emocions, la ment i l’ànima junts, formen un tot. Crea un pont de connexió entre la sensibilitat, la presència i l’espiritualitat.

És un massatge que juga amb diferents ritmes, amb moviments llargs i envolupants, fluids, sensitius i integradors, amb diferents ritmes, pressions suaus o profundes o ben àgils i energètics usant mans, braços, colzes, polzes, etc. Suaus estiraments proporcionant una agradable sensació d’unitat.

Té en compte els 4 elements que existeixen en la naturalesa del cos, així com en la vida. Cada element té un toc distintiu, així per a despertar el foc en el cos s’utilitzen les mans, el moviment i la respiració d’una manera concreta, en funció de l’element que vulguem despertar en aquest cos farem un treball o un altre, sempre al servei de la salut i l’harmonia d’aquest. Quan hi ha equilibri en els elements dins del cos aquest vibra en harmonia i irradia vitalitat alhora que presència.

Durada: 90min
Preu: 65€

Massatge craneofacial

El massatge cranifacial està centralitzat en la zona de rostre i cap, així com també en coll i espatlles.

Ajuda a alliberar la tensió d’aquestes zones, contribuint a alleujar molèsties i dolor.

Permet una major circulació del torrent sanguini i energètic.

Deixant una sensació de benestar i relaxació.
Per això és molt beneficiós en moments de molt d’estrès, ansietat o molta activitat mental..

Beneficis:
Redueix i elimina maldecaps i migranyes
Alleujament de dolor cervical
Relaxa el sistema nerviós
Redueix la possibilitat de vertígens i/o marejos produïts per cervicals o per vista cansada.
Activa la circulació sanguínia de la zona i, per tant, augmenta el nivell d’oxigen que arriba al cervell.
Millora l’aspecte de la pell de rostre i coll
Tonifica la musculatura facial
Contribueix a alleujar problemes de bruxisme
Redueix el nivell d’estrès acumulat i el cansament psíquic

Durada: 45min
Preu: 45€

Demana informació sobre les Teràpies manuals

Ioga

Ens aporta eines d’autoconeixement i aprenentatge

Kinesiologia

Comunicació i estudi de tots els nivells que conformen l’ésser humà

Aromateràpia

Ús terapèutic dels aromes purs per a un tractament natural

Teràpies manuals

Un conjunt de tècniques dirigides a mitigar els dolors musculars

Constel·lacions familiars

Problemes que arrosseguem amb el temps i que ens és difícil solucionar

Nutrició

Educar la persona a adquirir uns hàbits alimentaris

Fitoteràpia

La ciència que estudia la utilització de les plantes medicinals

Elixirs florals

Harmonitzen la nostra vida psíquica i ens ajuden a afrontar els reptes

Astrologia

Ens mostra el mapa del nostre potencial i les nostres tendències

Subscriviu-vos al nostre butlletí

Estareu informats de totes les activitats que anem fent a l'Espai Obert

T'has subscrit amb èxit al nostre bulletí