Teràpies manuals

Quiromassatge

Quiromassatge significa literalment massatge amb les mans i s’utilitza aquest terme per diferenciar-lo del massatge aplicat mitjançant aparells electro-mecànics.
Hi ha una energia vital que entra al nostre cos i arriba a totes les seves parts a través de canals d’energia o meridians. Quan hi ha un bloqueig d’aquesta energia per causes que poden ser de tipus físic psíquic o emocional, es produeix un desequilibri d’energia i a la llarga, la malaltia.

Actualment s’entén com a tal, un conjunt de tècniques dirigides a mitigar els dolors musculars, ja siguin de tipus tensional, de bloqueig energètic o de falta de to. Utilitzant-se també com una aportació complementària i eficaç en l’aplicació d’un altre tipus de teràpies (Acupuntura, etc.).

Shiatsu

És una forma de sanació natural, l’origen es remunta als més antics mètodes de sanació coneguts per la humanitat. Shiatsu és una teràpia manual originària del Japó, l’objectiu és el manteniment i la millora de la salut.


COM FUNCIONA EL SHIATSU ?

El terapeuta SHIATSU aplica diferents graus de pressió sobre punts acupunturals, punts ashi i zones específiques del cos del pacient per equilibrar l’energia en els òrgans, les glàndules, els músculs, els nervis, la sang i en tot l’organisme.

A més de les pressions, el terapeuta realitza manipulacions, com estiraments, rotacions, moviments per hamacar el cos, que permeten assolir l’harmonia en el sistema energètic. A través del tacte, el terapeuta SHIATSU activa els mecanismes innats d’autosanació del pacient, i produeix una sensació de profund benestar i total relaxació.

La teràpia es pot fer a terra sobre un futó, matalàs o manta, com també en una llitera que reuneixi les condicions de comoditat i d’alçada. El pacient està estirat o assegut, vestit amb roba folgada que no estigui ajustada al cos. El terapeuta utilitza tot el seu cos, fent moviments fluids i harmoniosos, i precisa més de flexibilitat que de força física.

Reflexologia

En els peus i a les mans hi ha àrees que són el reflex de cada component de l’organisme. L’actuació sobre aquestes zones pot ajudar a millorar les funcions d’òrgans i aparells, perquè recuperin l’equilibri perdut o s’oposin a l’agressió d’agents capaços de desenvolupar malalties.

Els peus són per a l’home com les arrels per a un arbre: segons es trobin, així estarà la resta de la persona”.

Tailandès

Massatge Tailandès: El Massatge Tailandès es va originar de la fusió de la medicina xinesa i de l’ayurvèdica.

El Massatge Tradicional Tailandès és un treball corporal dinàmic que implica estiraments passius amb pressions estàtiques a tot el cos, per a això el terapeuta utilitza les seves mans, dits, polzes, artells, colzes, genolls, avantbraços, peus i tot el pes corporal en una sèrie de moviments enllaçats entre si amb suaus balancejos, de manera rítmica i coordinada amb la respiració, que visualment ens semblarà una delicada dansa oriental.

Les pressions i els estiraments activen el flux de l’energia vital, prevenint i curant els bloquejos energètics.

Tui-na

És una modalitat terapèutica de massatge xinès, utilitzada a la Xina des de fa uns 2000 anys. Es basa en la teoria de la Medicina Tradicional Xinesa, i el flux de Qi a través dels meridians que utilitza també l’acupuntura. Mitjançant el massatge i tècniques de manipulació, s’intenta establir un flux de Qi més equilibrat i harmoniós, que promogui la salut i la curació de malalties.

Aquesta tècnica inclou l’ús de les mans per fer massatges al teixit tou (músculs i tendons), tècniques d’acupressió per afectar directament el flux de Qi i tècniques de manipulació per reestructurar les relacions múscul-esquelètiques i lligamentoses. Per augmentar el benefici terapèutic s’utilitzen liniments, cataplasmes amb plantes o bàlsams.

Reiki

Mètode de transferència d’energia per facilitar el benestar físic, emocional i espiritual de les persones.

El reiki és considerat una terapia de contacte ja que consisteix a col·locar les mans sobre o molt a prop del cos d’una persona. Mitjançant l’aplicació de les mans sobre o prop del cos, el practicant de reiki transmet o entrega energia a l’altre.

La terapia Reiki es va originar a partir dels monjos budistes al Japó. “Rei” significa “esperit univeral” i “ki” significa “energia vital”. Per tant, Reiki és “energia vital universal”.

Massatge Alma (Alchemic Massage)

 El massatge Alma(Alchemic Massage) es basa en la unió entre el massatge i la sanació energètica i vibracional.

Es un mètode que va en contínua evolució i transformació com la pròpia Vida. 

Creat per Laura García Roldán.

La missió d’Alma és la de portar-te a un estat harmònic de l’Ésser.
Despertant el cos, vivint-lo, sentint-lo…desbloquejant memòries que puguin seguir allotjades en ell i des d’aquí poder harmonitzar tots els cossos (físic, emocional, energètic i espiritual).

És el nostre Temple i consegüentment ha de ser honrat per ser el nostre “vehicle” en aquest gran viatge anomenat Vida.
Sempre des de la presència, el respecte i l’Amor.

A través de diferents manipulacions,moviments i sanació energètica, anem alliberant memòries i bloquejos emocionals, físics i/o energètics que s’acumulen en cos , ment i esperit.
En cada sessió ens anem desprenent de capes i càrregues innecessàries, alliberant, deixant anar…sentint-nos cada vegada més lleugers.

Entre els beneficis a nivell físic es troben l’oxigenació muscular, alliberament de toxines, alleuja la tensió muscular i contractures…mes el goig de ser tocats des del cor.
Així com restableix el lliure flux energètic per tot el cos, l’harmonització de chakras, eleva la freqüència vibratòria i molts més beneficis que es van manifestant segons anem aprofundint.

Massatge energètic amb pedres calentes

Combina el massatge limfàtic energètic de cos sencer amb el massatge d’esquena amb pedres calentes.Aquesta tècnica ajuda a alleujar el dolor muscular persistent, trastorns emocionals, desintoxica el cos i equilibra l’energia induint a una relaxació profunda.

Cures Essènies i Egípcies

En aquestes cures s’utilitzen una sèrie de gestos i tècniques basades en el poder de la llum interior i del so, així com l’activació mitjançant massatge o harmonització dels centres energètics vitals, actuant a un nivell profund amb la finalitat de mantenir o restablir l’equilibri energètic del cos, ànima i esperit.

Demana informació sobre les Teràpies manuals

Ioga

Ens aporta eines d’autoconeixement i aprenentatge

Kinesiologia

Comunicació i estudi de tots els nivells que conformen l’ésser humà

Aromateràpia

Ús terapèutic dels aromes purs per a un tractament natural

Teràpies manuals

Un conjunt de tècniques dirigides a mitigar els dolors musculars

Constel·lacions familiars

Problemes que arrosseguem amb el temps i que ens és difícil solucionar

Nutrició

Educar la persona a adquirir uns hàbits alimentaris

Fitoteràpia

La ciència que estudia la utilització de les plantes medicinals

Elixirs florals

Harmonitzen la nostra vida psíquica i ens ajuden a afrontar els reptes

Astrologia

Ens mostra el mapa del nostre potencial i les nostres tendències

Subscriviu-vos al nostre butlletí

Estareu informats de totes les activitats que anem fent a l'Espai Obert

T'has subscrit amb èxit al nostre bulletí