Espai Obert de Vilafranca, centre de salut integral estrenem nova imatge gràfica.
Ressaltant les inicials del nom donem èmfasi a l’empoderament de les persones com a eina de cura.
Estrenem també pàgina web nova on hi podreu trobar totes les nostres activitats, promocions, cursos, tallers, etc.. una eina que ens ha de servir per estar més conectats i informats de tot el que fem al nostre espai.
Hem creat també un butlletí on us podeu subscriure per rebre en el vostre mail tots els actes que fem.

Si continues utilitzant aquesta web acceptes l'ús de cookies. més informació

Los ajustes de cookies de esta web están configurados para "permitir cookies" y así ofrecerte la mejor experiencia de navegación posible. Si sigues utilizando esta web sin cambiar tus ajustes de cookies o haces clic en "Aceptar" estarás dando tu consentimiento a esto.

Tancar