Aquests son alguns dels col·laboradors l’Espai Obert:

Jordi Benitez ens ofereix : Concert de Bols tibetans.

A BolsTibetans.cat creiem fermament que la meditació amb instruments vibracionals com els Bols Tibetans, el Gong, Carillons, Monocords, etc… poden ajudar-te a trobar un oasi de pau en mig de la voràgine de la vida actual.El so oscil·lant, envoltant d’aquests instruments ens porta cap a estats de relaxació profunda, allà on la ment pensant pot parar, descansar i donar pas al subconscient, allà on les tensions, l’estrès i les preocupacions poden alliberar-se, allà on la ment és més poderosa i creativa.A nivell físic la musculatura es destensa i es relaxa, aconseguint que el cos descansi i alliberi també les tensions acumulades.

Més informació: ( www.bolstibetans.cat )

Álex Kiou ens ofereix : Concert de Mantres i musicoteràpia.

Des de MuPsicoterapia oferim serveis terapèutics i comunitaris a través de la música, la psicologia i la pedagogia. Principalment treballem mitjançant la musicoteràpia, així com la facilitació de cercles de percussió en els àmbits comunitaris i de l’educació.

Més informació: (www.mupsicoterapia.com)

Emma Vàzquez ens ofereix : Professora de Backmitra.

 La Backmitra és una eina dissenyada per alliberar tensió i promoure la mobilitat, flexibilitat i salut de la nostra columna vertebral.

Més infromació: https://www.instagram.com/emmavazquezyoga/