Aquest any fem 10 anys!!

L’Espai Obert va néixer de la necessitat de compartir coneixement amb els companys i les companyes, per posar-lo al servei de la comunitat.
D’aquí surt el seu nom, un espai obert a tot/es amb la finalitat d’arribar a totes aquelles persones que creguin en un món millor, on impulsar el nostre estat de salut i benestar fa que millori la relació amb nosaltres mateixos/es i amb el nostre entorn familiar, laboral, vincular, etc.
Així un 13 de setembre del 2010 obríem les portes en un petit i bonic espai al ben mig de la vila.
Amb esforç, ganes i il·lusió el nostre bonic espai ens va quedar petit i com per art de màgia, la vida ens va portar fins a la nostra ubicació actual.
Jo com a fundadora de l’Espai Obert, sento que som un gran equip de professionals que sap escoltar, respectar, acompanyar i que treballa des del cor amb el coneixement com a primera eina i la passió, la fermesa i la seguretat com a ingredients principals.
Actualment l’equip està format per 10 dones i 5 col·laboradors/es.
Fa més de 3 anys que tots junts caminem plegats.
M’honra sentir, que hem aconseguit el nostre propòsit, fer del nostre Espai un petit temple on petits i grans, vénen a trobar dins seu la màgia de ser, existir i estar.
Aquest és el nostre petit granet de sorra per fer un món millor, més humà, més calmat, amb més respecta i igualtat.
És per això que no només oferim teràpies individuals, sinó també grupals, per fer de l’amor, la compassió, la solidaritat, una eina de guarició.
Ens interessa el que penses, el que sents, com et mous, com respires, quant d’estimat/ada et sents, si t’acceptes, si et reconeixes…. Ens agrada sentir que som un equip que t’acompanya amb el temps i ritme que necessitis.
Tenim molt a oferir i molt a guanyar, ja que el nostre dia a dia s’omple de vida al sentir que el vostre camí agafa més força i sentit quan sou acompanyats/es del nostre bonic espai.
Gràcies per aquests 10 anys.

Neus Simón

Aquí us deixem un petit testimoni!


Per a mi, l’ESPAI OBERT és un lloc meravellós, màgic, únic…
Des que entres per la porta es nota l’energia positiva i sobretot el gran AMOR que els professionals que hi treballen et fan arribar.
Cada cop que hi vaig, ja sigui a fer un curs, un taller, una sessió…, visc unes vivències que mai m’hagués imaginat.
La veritat és que poder formar part d’aquesta GRAN FAMÍLIA que és l’ESPAI OBERT, és tot un plaer i un gran REGAL que m’ha fet la VIDA.

Carmen Ponce 43 anys