EM MEREIXO UNA BONA PARELLA, SI LA MEVA MARE I/O ÀVIA NO L’HAN TINGUDA?

En moltes ocasions, no ens “podem donar permís” de tenir una bona parella, una bona feina, o una bona vida en general si a la meva mare, o al meu meu pare, o ambdós, o als avis, no els ha anat bé.. Per una elecció inconscient els seguiexo amb una lleialtat que em perjudica en el meu benestar i felicitat.. I em dic internament sense ser conscient, si a ells no els ha anat bé, qui soc jo per a què em vagi millor? Si em va millor, neix una culpa, que fins i tot és capaç d’autoboicotejar-me per seguir el destí dels qui han vingut abans que jo..

En el desplegament d’una constel·lació, per contra, la persona pot comprovar com la mare, el pare, l’àvia o l’àvia, senten un gran goig en observar a la néta que li va millor que a ells, en aquest moviment hi sol a ver molta emoció, un moviment que permet colocar cada destí al seu lloc, respectar que a la mare i a l’àvia no els va anar bé, i demanar-los que la mirin bé si a ella sí que li va bé amb la parella.. És realment alliberador, i permet a la persona enfocar-se cap al seu futur i eleccions que la facin més feliç, tot partint per fi d’haver ocupat el seu lloc..

Mercè camps