EM MEREIXO UNA BONA PARELLA, SI LA MEVA MARE I/O ÀVIA NO L’HAN TINGUDA?

En moltes ocasions, no ens “podem donar permís” de tenir una bona parella, una bona feina, o una bona vida en general si a la meva mare, o al meu meu pare, o ambdós, o als avis, no els ha anat bé.. Per una elecció inconscient els seguiexo amb una lleialtat que em perjudica en el meu benestar i felicitat.. I em dic internament sense ser conscient, si a ells no els ha anat bé, qui soc jo per a què em vagi millor? Si em va millor, neix una culpa, que fins i tot és capaç d’autoboicotejar-me per seguir el destí dels qui han vingut abans que jo..

En el desplegament d’una constel·lació, per contra, la persona pot comprovar com la mare, el pare, l’àvia o l’àvia, senten un gran goig en observar a la néta que li va millor que a ells, en aquest moviment hi sol a ver molta emoció, un moviment que permet colocar cada destí al seu lloc, respectar que a la mare i a l’àvia no els va anar bé, i demanar-los que la mirin bé si a ella sí que li va bé amb la parella.. És realment alliberador, i permet a la persona enfocar-se cap al seu futur i eleccions que la facin més feliç, tot partint per fi d’haver ocupat el seu lloc..

Mercè camps

Si continues utilitzant aquesta web acceptes l'ús de cookies. més informació

Los ajustes de cookies de esta web están configurados para "permitir cookies" y así ofrecerte la mejor experiencia de navegación posible. Si sigues utilizando esta web sin cambiar tus ajustes de cookies o haces clic en "Aceptar" estarás dando tu consentimiento a esto.

Tancar