Reconciliant l’energia Femenina i Masculina

Tots i totes tenim energia masculina i femenina.
La femenina, que correspon a l’hemisferi dret del cervell, té a veure amb les emocions, la creativitat, les sensacions corporals, l’holístic, la unitat, l’intern, el fluir, l’inconscient, l’autoestima, la comunió, l’acolliment i L’AMOR. La masculina , que correspon a l’hemisferi esquerra, regeix els pensament, la llògica, la direcció, l’enfocament, l’estructura, l’enfocament, allò lineal i científic, l’extern, la manifestació, la presència, el poder personal i LA CONSCIÈNCIA. Et proposo dos tallers per a integrar la teva energia masculina i femenina, a través del txi-kung, el ioga, la dansa orgànica, els movimients sistèmics i el tacte conscient.

En el primer taller, prendrem consciència de com es mou, s’expressa i es manifesta l’energia masculina i femenina en tu, i com ets sents amb cada una d’elles.

En el segon taller, explorarem com es relacionen aquestes dues energies dins teu, per posteriorment equilibrar-les i harmonitzar-les.

Dissabtes 23 d’octubre i 27 de novembre de 10h a 14h
Preu promocional (inclou els 2 tallers): 60€
Preu 1 taller solt: 35€

Imparteix: Susana Ros, terapeuta psico-corporal, constel·ladora familiar i facilitadora de txi-kung i dansa orgànica, i Dev Miter Singh, facilitador de kundalini ioga i de massatge californià.